Andere rubrieken

Onbekend

Onbekend (2)

Onbekend (3)

Een nieuwe rubriek op de website

Wie, Wat, Waar?

Sinds onze Vereniging bestaat krijgen wij allerlei zaken als schenking aangeboden. Zaken waar mensen geen belang meer in stellen en die voor ons wellicht interessant zouden kunnen zijn.
Hieronder bevinden zich vaak ook foto’s. Soms staat daar achterop genoteerd wie er op staan of bij welke gelegenheid de foto werd gemaakt en, met wat geluk, ook nog de datum van de opname.
Maar helaas is dat bij lang niet alle foto’s het geval en kan degene die ze bij ons aflevert ook geen verdere informatie verschaffen.
Dit heeft in de loop van de tijd geresulteerd in een doos vol oude foto’s waarvan geen verdere gegevens voorhanden zijn.
Dat houdt in dat deze, soms toch zeer bijzondere, plaatjes niet van een context kunnen worden voorzien en daardoor ook niet in ons digitale foto archief kunnen worden opgenomen.

Middels deze rubriek hopen wij dat misschien toch nog van een aantal van deze foto’s meer gegevens aan het licht komen. Die gegevens kunnen variëren van de persoon of personen die er op te zien zijn, de plaats waar de foto is gemaakt, wanneer de foto is gemaakt en ter gelegenheid waarvan.
Mocht u bij de hier getoonde plaatjes  iets herkenbaars ontdekken dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u deze kennis met ons zou willen delen zodat wij deze gegevens voor het nageslacht vast kunnen leggen.

Met de getoonde thumbnails kunt u door de foto’s bladeren en desgewenst met het getoonde gereedschap vergroten en terug of vooruit spoelen.

Via onderstaande link kunt u uw kennis aan ons door mailen. Vermeldt u dan ook het fotonummer (in de bovenste balk) .

info@hv-hardinxveld-giessendam.nl