Open Monumentendag 2019

Welkom op de Open Monumentendag 2019. Kom kijken aan de Parallelweg en herbeleef die middagen en avonden vol schaatsplezier.

Zaterdag 14 september is er weer Open Monumentendag.
Het thema dit jaar is: ‘Plekken van plezier’. Naar welke ‘monumentale’ plekken gingen en gaan mensen in Hardinxveld-Giessendam voor hun plezier? Wij hebben gekozen voor het gebouwtje bij de ijsbaan aan de Parallelweg. Heel veel inwoners van ons dorp hebben goede en plezierige herinneringen aan de dagen, en vooral avonden vol schaats- (en ander) plezier op deze ijsbaan. Samen met het bestuur van de Hardinxveld-Giessendamse IJsclub gaan we het gebouwtje aan de Parallelweg inrichten met herinneringen aan ons schaatsverleden. Het is de bedoeling met elkaar herinneringen op te halen aan de hand van foto's, films en materialen. Kom vooral kijken en herbeleef die middagen en avonden vol schaatsplezier.

Volgend bericht

Word lid van