De Historische Vereniging beschikt over een nog steeds groeiend fotoarchief. In de mappen hieronder ziet u een aantal albums met foto’s, gegroepeerd naar topografisch of historisch onderwerp.
Helaas staat het systeem nog niet toe dat we deze foto’s voorzien van de nodige gegevens. Deze foto’s kunt u iedere zaterdagmorgen ook bekijken in de fotodatabase in het Historisch Informatie Centrum, Peulenstraat 243. De foto’s in deze database zijn voor zover mogelijk wel voorzien van beschrijvingen.

Als u een een afdruk van een foto van de website wilt bestellen kunt u een email sturen naar: info@hv-hardinxveld-giessendam.nl

Een fotokopie in zwartwit kost € 0,50, een kopie in kleur € 1,-  Een afdruk op A3 kost € 2. Voor een afdruk op fotopapier (A4) betaalt u € 4,-

En 'nieuwe' foto's zijn natuurlijk altijd welkom.....

Zie ook de pagina Wat, waar wie, wanneer….