Gezocht

Heeft u een specifieke genealogische vraag en denkt u dat wij u hiermee verder kunnen helpen, stuur dan een email naar info@hv-hardinxveld-giessendam.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen. Als u nog beeldmateriaal heeft met betrekking tot de persoon of personen waarover u een vraag stelt dan nodigen we u uit om dit materiaal mee te sturen met uw vraag. Zie verder hieronder.

Op de pagina Namen gezocht willen we oude foto’s plaatsen en u vragen of u (of misschien uw ouders of grootouders) namen bij de gezichten weet. We voorzien de foto’s van nummers, zodat bij de nummers een naam kan worden geplaatst. U kunt ook zélf oude foto’s opsturen, bij voorkeur digitaal. Stuurt u deze foto’s naar het bovengenoemde adres, en geef daarbij zoveel mogelijk informatie: vermoedens omtrent jaar/datum van de foto, wie er mogelijk op staan, waar hij is genomen en indien relevant, hoe u in het bezit van de foto bent gekomen.

Als leeftijdscriterium voor oude foto’s houden we voorlopig aan dat van vóór de 2e wereldoorlog moeten zijn. Bij de geplaatste foto’s staat een knop waarmee u bij een formulier komt waar u informatie over de foto kunt invoeren en opsturen. Wij proberen deze informatie zoveel mogelijk te verwerken en op de site bij de foto te plaatsen.

Bondig maken, toelichten waarom het leuk/belangrijk is om materiaal mee te sturen.

Word lid van
onze vereniging!

Lid worden